Ingatlan gyorskeresés

Terület
-
Ár
-
Ország:

részletes keresés >>>

Ingatlant keresekIngatlant k�n�lokAlb�rletet keresek-kin�lok

Azonosító: 1529
Terület: 300
Ár: 1 (M Ft)
Állapot: kiváló
Fűtés: gáz (cirko)
Típus: kereskedelmi, szolgáltató ingatlan
Parkolás: utcán, közterületen
Pince: igen
Hely: Győr - Belváros
Utca: Jókai
Szerkezet: tégla

Profitorientált, biztos lábakon álló, hosszú távú vállalkozásban gondolkodik? Akkor megtalálta a megfelelő helyet hozzá!

Győr belvárosának tradicionális cukrászdájának a kulcsát kínáljuk!

 Az elmaradhatatlan siker receptjének nagy része adott, csupán egyetlen összetevő hiányzik a teljes egészhez: ÖN!

A CUKRÁSZDA Győr történelmi belvárosához illő eleganciát, és stílust tükröző külső-belső arculata lenyűgöző, és egyedi. Az utcafronti bejárattal rendelkező üzlettér jelenleg 30 fő egyidejű fogadására alkalmas. A márvány és gránit burkolatok, színvonalas berendezés, egyedi dekoráció igazán elegánssá varázsolják a hely hangulatát. 

A vendégek egy zárt udvari, napos KERTHELYISÉGBEN is elfogyaszthatják kedvenc süteményüket, kávéjukat. Az udvar egy polgári ház ölelésében található, csendes környezetben.  (a kerthelyiség férőhelyeinek száma nagy mértékben bővíthető)

Szintén a földszinten került kialakításra a 40 m2 területű FAGYLALTOZÓ. A műhelyben olasz fagylaltgépek állnak készenlétben, hogy a régi időket idéző, kiváló minőségű fagylaltot készítsék.

Az emeleten kapott helyet a tekintélyes méretű, 140 m2 alapterületű CUKRÁSZMŰHELY. A gyártókapacitás volumene a saját cukrászda kiszolgálásán túlmenően további kereskedelmi igények kiszolgálását is lehetővé teszi. A komplett berendezés, sütők kemencék azonnal hadra foghatóak.

Hűvös PINCE (k.b.40m2) teszi lehetővé a frissen felhasznált alapanyagok tárolását.

A berendezések – hűtőkamrák, hűtőpultok, gépek, kemencék – megbízható minőséget képviselnek, nagyrészben frissen szervizelten.

A cukrászda 1989- es alapítású, így lehetőséget kínálunk jogutódlással való üzemeltetéshez igény esetén.

FIGYELEM: Az üzlethelyiségnek a már kialakult profilnak -CUKRÁSZDA, CUKRÁSZMŰHELY, FAGYLALTOZÓ - megfelelően kell működnie!

További, részletes információ telefonon, és e-mailben lehetséges!

 

Kapcsolattartó:
Tavas Albert

Tel.: +36-30-507-1761
E-mail: albert.tavas@central-ingatlan.com