Ingatlan gyorskeresés

Terület
-
Ár
-
Ország:

részletes keresés >>>

Ingatlant keresekIngatlant k�n�lokAlb�rletet keresek-kin�lok

Kiemelt ajánlataink:

    Exclusive ingatlanok

    Irodánkban minden egyes bekerülő ingatlan kiemelt törődésben részesül.

    Mégis különböző kategóriák jöttek létre az évek múlásával és a technika rohamos fejlődésével. Az építészet, mint iparág, az egyik legmeghatározóbb szegmensét képezi a gazdaságnak. Mára nemcsak egyszerű paraméterek alapján lehet jellemezni egy épületet, hanem az építési mód, technológia, felhasznált anyagok minősége, extra felszereltségek miatt új kategóriák jöttek létre.

    Megszámlálhatatlan a luxust képviselő elemek száma, szinte el sem tudjuk képzelni. Egész extrém tartozékokkal lehet felvértezni egy házat, mint pl.: házvezérlés interneten keresztül a világ minden szegletéből, távvezérelt árnyékolástechnika és nyílászárómozgatás, házi lift, központi porszívó, falfűtés-hűtés, alternatív energiaforrás használata, kollektor, geotermikus hő felhasználása, fűtött medence ellenáramoltatással, terápiás wellness részleg, fűtött gépkocsibejáró, mozi szoba és még nagyon sokáig sorolhatnánk.

    Ezek azok a nem mindennapi elemek, melyek egy ingatlant egyedivé tesznek. Megváltozott és megnövekedett vásárlói igényekhez alkalmazkodva igyekszünk eleget tenni eme kívánalmaknak, így ez irányú kínálati bővülés elengedhetetlen volt a Centrál Ingatlan szolgáltatásában.